ALFREDO KAMPEN

ALFREDO KAMPEN Niet de enige, wel de beste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1491 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alfredo Kampen. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 0:45 Het was de eerste keer dat ik bij Alfredo heb besteld en het was een succes. Heerlijke verse pizza niet vet precies goed zoals het hoort.
13 mei 2022 om 23:06 Vaker hier besteld en altijd super tevreden maar nu waren de pizza’s niet echt smaakvol. Bestelling was ook niet correct, had een calzone nannara besteld en kreeg een gewone calzone.
5 mei 2022 om 20:45 Alfredo is de lekkerste pizzabakker.
5 mei 2022 om 8:20 Aangebrande pizza en vergeten (betaalde) extra topping… heb het wel eens beter meegemaakt…
1 mei 2022 om 21:23 Was 20 min telaat
30 apr 2022 om 9:40 Heb gisteravond 2 pizza's besteld zijn niet aangekomen heb er bewijzen van hunghi en magaritha vanmiddag ga ik bellen als ze los zijn dit heb ik nog nooit mee gemaakt maar vind dit wel erg!maar weet zeker dat alfredo dit goed zal oplossen vanmiddag
22 apr 2022 om 17:43 Pizza's lauw in doorweekte dozen Misschien is follie een idee om warm te houden en de doos droog te houden Door de hele hal gelekt Niet blij mee Jenny Thiemann
13 apr 2022 om 19:03 Drie zwarte pizzas geleverd gekregen, bodem super hard, na zo lang te moeten wachten super honger gekregen daarom hebben we het opgegeten en hadden geen zin om nogmaals zo lang te moeten wachten. Dit was een eenmalig bestelling bij dit restaurant
9 apr 2022 om 18:33 Eten lekker warm en smakelijk
8 apr 2022 om 22:41 Regelmatig hier besteld, maar (opnieuw) bijna twee uur moeten wachten op een lauwe pizza.
3 apr 2022 om 20:49 Top! Bedankt, heerlijke pizza's En snel bezorgd,
3 apr 2022 om 8:42 Hele smakelijke en rijk belegde pizza. Was alleen net iets te zwart aan de rand waardoor we hier wat stukken moesten wegsnijden. Dat was de enige reden waarom er geen 5* is gegeven. Al het overige was top. Heerlijk gegeten!