ALFREDO KAMPEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1524 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alfredo Kampen. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 12:03 Pizza is altijd lekker! Warm en "sappig"....nu was de pizza wel op de gevraagde tijd bezorgd, maar de kaas was al helemaal hard en droog...niet weg te kauwen zo taai! Niet gewend van Alfredo.
26 sep 2022 om 9:34 Gewoon goed
25 sep 2022 om 13:04 Op het gewenste tijdstip bezorgd en de pizza’s waren goed warm en fantastisch van smaak!!!
24 sep 2022 om 21:09 Heerlijke en warme pizza, snel bezorgd
15 sep 2022 om 20:59 Pizza zoals in Italië! Saluti
15 sep 2022 om 9:40 Altijd feest. Lekkerste pizza van Kampen. We hebben zelf opgehaald maar dan is t bellen en als je erheen rijdt staat ie meteen klaar. Top!
14 sep 2022 om 20:16 Top! 1 ster minder omdat m'n wens niet is gehoord. Lieve groet Annamaria
12 sep 2022 om 8:15 Het eten was erg goed Korat knapoerig goed belegd eb dw bwzorgimf kwam binnwn afgwsproken tijd was lekker heer Prima
3 sep 2022 om 13:31 Ze stonden eerder aan de deur dan wij hadden aangegeven. Gebeld, kwamen ze de pizza brengen. KOUD!
27 aug 2022 om 17:16 Onze pizza’s waren na twee uur wachten nog steeds niet bezorgd. Restaurant gebeld en zij gaven aan dat de bezorger de pizza’s wel had bezorgd terwijl dit echt niet zo was, vervolgens werd gewoon de hoorn erop gegooid…
26 aug 2022 om 20:47 Dit keer was de bezorging echt niet goed. Ik had zo snel mogelijk gedaan en er stond bij dat het dan ongeveer 60 min zou duren dus daar hield ik rekening mee geen probleem, maar na ongeveer 80 min was het er nog niet
24 aug 2022 om 21:32 Lekker pizza, goede prijs, snelle levering