ALFREDO KAMPEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1592 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alfredo Kampen. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 20:13 Beste pizza’s van Kampen! Helaas duurde de bezorging deze keer langer dan was aangegeven.
1 feb 2023 om 19:45 Heerlijke pizza en vriendelijke bezorger!
29 jan 2023 om 20:55 Helaas de tweede keer al dat de verkeerde pizza werd bezorgd. Ook de wachttijd is erg lang en komt niet overeen met wat in eerste instantie wordt aangegeven. Ook wordt de definitieve tijd pas op het laatste moment afgegeven. Pizza’s wel lekker
29 jan 2023 om 20:48 Pizza’s smaakten goed, maar info over bezorging was slecht. Bij bestellen was het 50min. Bij bevestiging werd het 90min, en de bezorging was na meer dan 2u. Helaas ook niet al te warm.
28 jan 2023 om 18:40 Pizza’s vallen de laatste tijd erg tegen helaas… Het is denk ik echt geluk hebben wie de pizza maakt. Als ik de pizzadoos open kan ik al gelijk zien of die lekker is of niet! Vandaag was die echt niet lekker en niet warm.
25 jan 2023 om 20:42 Het begon met heerlijke en tijdige pizza's maar het laatste half jaar is het wel een rommeltje. Lauwe pizza's, aangebrande pizza's, pizza's die helemaal vergeten waren, slappe pizza's en pizza's waar we anderhalf uur op moeten wachten op een woensdag
25 jan 2023 om 19:33 We hadden een ingredient uitgesloten op de pizza. Helaas zat dit er wel op
22 jan 2023 om 20:05 Eten was prima! Maar bezorgtijd was lang
19 jan 2023 om 18:24 Al jaren de beste pizza's in de wijde omtrek!
13 jan 2023 om 21:32 Precies op tijd geleverd en heerlijk gegeten!
13 jan 2023 om 19:09 goede service
13 jan 2023 om 19:01 Eten erg lekker Mix calzone aanrader